Daily Vocabulary Quiz for Bank Exams – 4


Hello and welcome to exampundit. Here is the Daily Vocabulary Quiz for Bank Exams.

Choose the option which is the antonym of the word
mentioned.
 1. Anathema
(a) contravene (b) blessing
(c) masquerade (d) identify
 2. Admonish
(a) censure (b) censor
(c) approve (d) prudent
 3. Diligent
(a) indolent (b) assiduous
(c) assimilate (d) apprehend
 4. Indigent
(a) opulent (b) poor
(c) indomitable (d) abatement
 5. Lampoon
(a) mock (b) satirize
(c) exalt (d) energize
Sponsored


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 6. Ennoble
(a) eulogize (b) dishonor
(c) salutary (d) morbid
 7. Impromptu
(a) intuitive (b) deliberate
(c) portent (d) bucolic
 8. Ephemeral
(a) eternal (b) internal
(c) inanimate (d) sedate
 9. Familiar
(a) nostalgic (b) noxious
(c) foreign (d) native
10. Sullen
(a) cynical (b) blissful

(c) hopeless (d) genuine

Answers:

  1. B
  2. C
  3. A
  4. A
  5. C
  6. B
  7. B
  8. A
  9. C
  10. B

Sponsored


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Regards

Team ExamPundit