Daily Vocabulary Quiz for Bank Exams – 2


Hello and welcome to exampundit. Here is the Daily Vocabulary Quiz for Bank Exams.

Select the word having the same
meaning as the given word.

1.
Vituperation
(a) moisture (b) parallel
(c) malediction (d) recover
2. Repeal
(a) sharp (b) applaud
(c) acceptance (d) abrogation
3.
Foreclose
(a) shut out (b) nearby
(c) liberty (d) indicate
4. Qualm
(a) concavity (b) amplitude
(c) misgiving (d) repute
5.
Controversial
(a) pulse (b) polemic
(c) record (d) integrity
6. Elation
(a) happiness (b) naturalize
(c) poverty (d) parsimony
7.
Apportionment
(a) coexist (b) period
(c) appoint (d) dispensation
8. Vaunt
(a) lack (b) sufferance
(c) resign (d) boast
9.
Equivocal
(a) questionable (b) resistance
(c) actual (d) fall apart
10. Fetid
(a) comical (b) ornament
(c) stinking (d) regular

Answers:

1. (c)
2. (d)
3. (a)
4. (c)
5. (b)
6. (a)
7. (d)
8. (d)
9. (a)
10. (C)

  EP Recommends: Toprankers Mock Tests
  • IBPS RRB Assistant Mains 2017 – Free Mock Test
  • IBPS RRB Officer Mains 2017 – Free Mock Test
  • IBPS PO Mains 2017 – Free Mock Test
  • IBPS Clerk 2017 – Free Mock Test
  • RBI Assistant Prelims – Free Mock Test
  • Paramount SSC CGL Tier 2 – Free Mock Test
  • OICL AO Mains 2017 – Free Mock Test

Sponsored


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Regards

Team ExamPundit

Average rating / 5. Vote count:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!