English Quiz for Upcoming IBPS Bank Exams – Set 51 | Error

Hello and welcome to exampundit. Here is a set of English Language Quiz for the upcoming IBPS Exams 2017.

1. I do not know (a)/ what most people feel (b)/ depressed
and dejected (c)/ even with the slightest provocation. (d)/ No error (e).
2. She had such pretty (a)/ that she thinks (b)/ she can
afford to be (c)/ careless about her clothes. (d)/ No error (e).
3. After carefully examining (a)/ all the medicine bottles
(b)/ he submitted a detailed report (c) to the higher authorities. (d)/ No
error (e).
4. All of you have the liberty (a)/ to come home (b)/ as per
the convenient (c)/ and discuss the problems. (d)/ No error (e).
5. He was persuaded (a)/ by his friends (b)/ to end his fast
(c)/ because of his condition deteriorated. (d) No error (e).

Sponsored


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

6. I know who (a)/ this job should be (b)/ entrusted to (c)/
for smooth handling. (d)/ No error (e).
7. They have the nasty habit of (a)/ looking down upon
people (b)/ and criticised them (c)/ for no reason. (d)/ No error (e).
8. Nowadays, the cost of living (a)/ is so high that (b)/
people find it difficult (c)/ to make both ends meeting. (d)/ No error (e).
9. Karnavati is (a)/ one of the leading (b)/ business
centres (c)/ in our State. (d)/ No error (e).

10. As I reached the hospital a)/ I had found, a great rush
of visitors b)/ whose relatives had been admitted there c)/ for one or the
other ailment. d)/ No error e)

Answers:

  1. B
  2. A
  3. E
  4. C
  5. D
  6. A
  7. C
  8. D
  9. E
  10. B

Sponsored


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Regards

Team ExamPundit